Vastaus Sepolle ja muillekin

En tosiaan ole itsekään kuullut monen vanhan tutun tekemisistä.

Tietojeni mukaan Annukka on Luxorissa. Päivistä ei ole kuulunut mitään. Hannu oli keväällä 3kk tammi-maaliskuun west bankilla, jossa hänen vuokraamansa kämppä on vapaana muut ajat. Säät ovat sopivia jo lokakuulta huhtikuulle. Saattaa olla, että syksymmällä menee sinne joksikin aikaa Erika ja ehkä myös Eeva.

Erika majoittuu länsirannalle hotelliin Niilin rantaan. Lupasi kertoa milloin lähtee.

Hannu on uhonnut menevänsä vanhaan tapaansa tammikuussa Medinet Habuun.

One thought on “Vastaus Sepolle ja muillekin

  1. Myös Tarja ja Jim menevät sinne muutamaksi päiväksi marraskuussa ja on jälleen kiva tavata Annukka. Sitten risteilylle viettämään Tarjan synttäreitä ja lopulta pääsemme myös Kairoon katsomaan loput nähtävyydet, jotka ovat vielä kokematta. Tuskin maltamme odottaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *