järjettömän kallis matka, edullisemminkin…

voi matkustaa ja nähdä samaa tai jopa aidompana !  Mainostextiä:

”””Osallistu eksklusiiviselle matkalle, jonka puitteissa tutustumme muinaisiin aarteisiin ja nautimme nykypäivän ylellisyydestä. Lähdemme tutkimusmatkalle faaraoiden useita vuosituhansia sitten luomaan maailmanvaltaan, joka on täynnä nykyäänkin hämmästyttäviä, valtavia monumentteja.

Näemme mitä suurenmoisempia temppeleitä, pääsemme katsomaan meneillään olevia kaivauksia aivan läheltä ja nautimme illallisen valaistujen pyramidien. Samalla ymmärrämme mm. Egyptin johtavan egyptologin, Zahi Hawassin, pitämän luennon ja Kairon Egyptiläisessä museossa järjestetyn erikoiskierroksen ansiosta menneisyyttä päivä päivältä paremmin.”””

Jos haluat nuo kaikki, lennä omin nokkinesi Kairoon. Käy siellä Koptilaisessa museossa, Citadelin alueella sotamuseossa ja vietä pari päivää Kairon Egyptiläisessä Museossa. Lennä sitten Luxoriin ja majoitu siellä länsirannan hyvätasoisessa hotellissa. Vuokraa sieltä päiväksi taxikuski joka puhuu hyvää englantia ja ajele muutama päivä nähtävyyksillä. Vaatii toki hiukan omatoimisuutta ja hiukan kielitaitoa (englanti) mutta maksaa vain kolmasosan tuosta 3000€ TÖRKYHINNASTA jota Historia lehden 8pv maksaa. Käytät matkaan 2-4 viikkoa ja saat todella kokea Egyptiä.

Neuvon ja järjestän kontaktit. Ota yhteyttä, se ei maksa mitään !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *