Ministeri – Nippeleitä

Suomen Pankkiin haetaan johtokuntaan uutta jäsentä ja hommaan kuuluu lokoisia kokouksia ja kova liksa. Hakijana mainitaan myös Olli Rehn, joka on kunnostaunut Euroopan tasolla hyväksyen aivan liian aikaisin Bulgarian ja Romanian jäsennyydet EU:ssa. Ja nyt koko maanosa kärsii kerjäläisistä ja USA:n lennoille vaatimat viisumit kaikilta, koska joukossa on nuo mafiamaat.

Kotimaassa Olliboy on möhlinyt tuon Fennovoiman asiat ja pakotti Fortumin sen osakkaaksi. Tässä sähläyksessä Putinin apurit höynäyttivät Rehniä ”luvaten” Fortumille vesivoimaloita. Mutta eivät antaneetkaan niitä ja nyt on kädessä huonot kortit pelissä, jossa valtit on Putinilla. Täytyy vaan kovasti toivoa että Hanhikiven hanke kaatuu kannattamattomana.

Ehkä se Olliboy sittenkin siellä pankissa saa vähemmän mokattua kuin aikaisemmissa hommissaan?

Kauppaministeri Kai Mykkänen on ehdottanut vihreiden jo kauan vaatimaa hiiliveroa, joka korvaisi huonosti pelaavan päästökaupan puutteita. Kun on oikean puolueen mies asialla, voi homma toteutuakin. Toivotaan! Mykkänen on muutoinkin puhunut järkeviä.

2 thoughts on “Ministeri – Nippeleitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *