tietoisku ja hallituksen ohilyönti

Tietoiskuja

Maanantain lentoni siirtyi aikaisemmaksi samaten kuin paluulento Kairosta Hki-Vantaalle siksi, että ”Hallinto” on päättänyt ettei maassa siirrytä kesäaikaan. Sinänsä fiksu päätös mutta tehtiin kovin myöhään huomioimatta sen vaikutuksia liikenteeseen ja turismiin laajemmin sekä pankkisektoriin. Yksinvaltiaat eivät sure moisia yksityiskohtia. Veljeksiä ovat Vladimirin kanssa, vähintään serkkuja. Mullehan toi päätös aiheittaa poskettoman aikaisen retken kentälle ja herätyksen ennen viittä.

tällä pihalla olen kuullut paljon poliittista analyysia ja oppinut miten maassa ns. demokratia toimii tai sitten ei. Vas. isäntä Khairi, muita heppuja en tiedä nimiltä.

BBC Arabic on kuvannut ohjelman Luxorista, haastatellut kuvernööriä ym ja kuvannut myös tätä kehumaani naapurin Caravanseraita. Ohjelma ajetaan ulos ma 27.4 klo 13-15-17 jos satutte saamaan näkyviin kanavan, kannattaa vilkuilla vaikka puheestä ei ymmärräkään. Itse olen Kairossa jossa pensionaatissa sen voisi tsägällä nähdäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *