Pikkujuttu ja naapureita

Historia lehdestä napattu fakta

Jos Hitlerin isä ei olisi vaihtanut sukunimeään vuonna 1877, Hitlerin nimi olisi ollut Adolf Schicklgruber. Koitas ääntää !

naapurin rva ja lapsensa. Mulle on hiukan epäselvää kuka on kenenkin kanssa naimisissa, kun taloissa asuu koko suku. Me moikkailemme ja hän lienee Khairin sisar

Uusi kikka keittiöön. Kokeilin keittää kaurapuuron maitoon ja se sujuu hyvin vesihauteessa. Täällä myydään maitoa jonka rasvapitoisuus on 7%, kun kotona punainen maito on kai 4%. Kun tätä kermapuuroa syö sitten hillon kera tai vaihtoehtoisesti paksun mangomehun kanssa, voi sanoa herkuttelevansa.

koulutytöt asettuivat kuvattavaksi, joka ei ole ihan tavallista, sillä tytöille opetetaan hyviä tapoja ja kaikissa perheissä niihin ei kuulu antaa kuvata kadulla. Nämä taitavat itsekin näpsiä kännyköillään kuvia?

pesulan tytöllä on kaunis hymy mutta hän vakavoitui kuvaan eikä myöhemminkään halunnut hymykuvaan. Vien näille naapureille paperikopiot. Pitäisköhän ottaa myös mv-kopsu että säilyy?

 

One thought on “Pikkujuttu ja naapureita

  1. Mustavalko olisi hyvä! Muista kirjoittaa nimi. Ahkeroin viime viikolla vanhojen kuvien kanssa (sukulaisia 1800-1900-l), joissa ei ollut merkitty henkilönimiä taakse, siinäpä oli duunia katsoa sukukirjasta, ottajat ajattelevat usein, että muistan kyllä, kunnes on liian myöhäistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *