Heräilyä hyräilyyn

Hyräilyä

Aamunsarastuksessa ja kukkojen kiekuessa kuulin seinän takaa vaimeata diipa-daapa-dii-du = naisen hyräilyä. Se oli selvästi kevyttä musaa, ei resitointia. Tätä kevyttä musaa ei useinkaan kuule, paitsi nuorilla taxikuskeilla liian kovaa soitettuna. Vaikka musaa myydään en ole täälläpäin kuullut nuorten sitä soittelevan ollenkaan samassa määrin kuin kotona. Vasta hyräilyn jälkeen alkoi muezzi joikunsa.

tämä ukko jo palaa pelloltaan ja kuormassa on päivän rehut elikoille joita useimmissa perheissä on piharakennuksissa ja katoilla. Kuva on pääkatu Memnon streetiltä, takana reipasta värin käyttöä myymälöiden julkisivuissa. Eikä tarvitse kysellä lupia olemattomalta julkisivulautakunnalta. Eläköön vapaus joisakin asioissa kun taas muissa vaaditaan paljon lupia ja leimoja

Kadulla ei juuri kuule myöskään naurua aikuisen naisen suusta, se ei liene sopivaa, vaikka koulua käyvät ja siviilivaatteissakin kulkevat teinitytöt tirskuvat usein. Varmaan se luonnollinen asia eli pojat mielessä. Yleisesti ihmiset ovat aika iloisia ja heittelevät keskenään herjaa esim työmailla. Mutta kun puheesta ja vitseistä jätetään pois sexi- ja viina-asiat, mistä jätkät vääntävät huumoria? Pieruhuumori on kansainvälistä, mutta eihän se riitä muurareille aiheeksi, kyllä siellä on pakko välissä puhua naisistakin. Siitä puhe mistä puute?

Elämä herää varhain. Nyt klo on 5 aamulla ja ensimmäinen vesiämpäri loiskahti kanavaan. Siis jotain pestiin kodissa, jossa ei ole viemäriä, tuossa vastapäätä. Oletan, että niissä on kuitenkin vesivessa, koska korttelissa näkee usein säiliöauton tyhjennyskeikalla. Mutta tyhjennys maksaa ja siksi muut vedet heitetään kanavaan. Sinne menee tiskivedet, lapsen pyllyn pesu- ja lattiarätin vesijämät.

Kaduilla kävellään IHAN AINA huolettomasti ja leveästi. Tulossa ”service-car” tai ”microbuss” sanojan mukaan, aina ovi auki kovissakin vauhdeissa. Käsi oikealla pojan joka halusi puhua englantia harjoitusmielessä. Turisteihin halutaan tutustua.

Varsinainen aamuherätys on usein muezzin huuto kaiuttimista ja levyltä/tikulta soitettuna. Siihen herää aamulla ja kääntää kylkeä, mutta nyt se aiheutti ylösnousun minulle. Aamuisin kun nimittäin netti pelittää hiukan paremmin yleensä, mutta nyt on ihan jumissa. Joku ukko näytti menevän pellolle aasinrattailla kun alkaa olla valoisaa 5.20. Kiekujia on paljon, sillä melkein joka perheen katolla on pieni kanatarha tai ankkoja. Muuta ääntä pitävät varpuset puissa ja kyyhkyset jatkuvasti kujertavat kuu-kuu-kakkakuu. Kyllä maalla on mukavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *